Hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman verlengt contract

Ook in het seizoen 2022-2023 is Jan-Peter Jonkman hoofdtrainer van de A-selectie van Vroomshoopse Boys. Het bestuur en de Technische Commissie van de Vroomshoopse zaterdag tweedeklasser is positief over de huidige werkwijze en ziet verdere samenwerking vol vertrouwen tegemoet. Jan-Peter Jonkman is nu bezig aan zijn derde seizoen bij Vroomshoopse Boys en ziet voldoende uitdagingen en perspectief om met de selectie successen te behalen.

Foto is gemaakt door Annelies Gombert

Afgelopen zaterdag werd in Emmen door Vroomshoopse Boys geoefend tegen DZOH, de medekoploper van de tweede klasse J. Noord van het zaterdagvoetbal. De slogan van deze club “Samen trefzeker!” werd bewaarheid, want de thuisploeg scoorde vier keer. Dat werd beantwoord met 4 treffers van Boys-zijde door Ruben Smedema, Jos Hutten, Léon Dogger en Jelle Drees, zodat deze nuttige oefenwedstrijd in een 4-4 gelijkspel eindigde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.