Oud papieractie Chr. Mannenkoor Vroomshoop

Elke eerste zaterdagmorgen van de maand nemen de leden van het mannenkoor Vroomshoop graag uw oud papier in ontvangst bij de papiercontainers op de parkeerplaatsen bij de Jumbo Linderflier, en bij makelaar Bouwhuis / fysiotherapie De Haere. De eerstvolgende keer is dat echter niet de eerste maar de tweede zaterdag van de maand, namelijk op zaterdag 8 januari 2022 tussen 9 en 12 uur. Dan tillen de mannen het oud papier met plezier uit uw auto.

U kunt uw papier en karton natuurlijk ook kwijt in onze twee vaste papiercontainers. Die staan bij Expert Berkhof (tijdens de winkeltijden – Tonnendijk 1) en bij de Praxis Bouwmarkt (alle dagen van de week – Amerikalaan 1).

Vriendelijk verzoek lege dozen plat te drukken, en géén afval, plastic, tempex of flessen in de containers te gooien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.