Optreden Alberto Stegeman met Thuus komm’n verplaatst

Vanwege beperkende maatregelen vanwege de corona- en omikronbesmettingen is het voor vrijdagavond 21 januari 2021 geplande optreden van onderzoeksjournalist en TV-maker de oud-Vroomshoper Alberto Stegeman noodgedwongen verplaatst. Het bestuur van de stichting Levend Vroomshoop en de bibliotheek Twenterand hebben in afstemming met Alberto Stegeman en met de Harmonie Vroomshoop, die zijn optreden opluistert, daartoe besloten. De nieuwe datum van het optreden van Alberto Stegeman met de Harmonie Vroomshoop wordt vrijdagavond 27 mei 2022. Zij die al een entreekaartje hadden veroverd, zijn inmiddels over de nieuwe datum bericht.

De komst van Alberto Stegeman naar zijn roots Vroomshoop is onderdeel van het theaterdrieluik “Thuus komm’n. Gerrit Kolthof trad al op 12 november van dit jaar in de theaterzaal van Het Punt als huiskamer van Vroomshoop op samen met de aloude band Sound Set. Op vrijdagavond 25 maart 2022 volgt nu eerst een optreden van Marga Kool samen met pianist Gezinus Veldman. Entreekaartjes voor beide resterende optredens voor Thuus komm’n zijn voor € 12,50 per stuk per avond verkrijgbaar door te mailen naar info@levendvroomshoop.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *