Bibliotheken mogen open blijven!

Tijdens de persconferentie zijn er weer nieuwe coronamaatregelen afgekondigd. Bibliotheken blijven geopend voor het lenen en terugbrengen van boeken maar ook voor allerlei vragen over de digitale overheid zoals bijvoorbeeld hulp bij het maken van een afspraak voor de boosterprik. Wel zijn er gewijzigde sluitingstijden voor onze vestigingen in Westerhaar, Vroomshoop en Den Ham. Zij sluiten om 17.00 uur hun deuren. Bibliotheek Vriezenveen hanteert haar normale openingstijden en is dus op maandagavond en woensdagavond gewoon geopend tot 20.00 uur. Activiteiten moeten wij helaas wel annuleren.

Mensen die liever niet naar de bibliotheek komen kunnen weer gebruik maken van de afhaalbieb. De medewerkers van de bibliotheek maken graag een leuk, spannend verrassend tasje met boeken voor je klaar! Bel of mail hiervoor naar de bibliotheek en er worden boeken voor je klaargezet. Een afspraak om de boeken op te halen wordt dan meteen gemaakt.

Rondom de feestdagen zijn wij gesloten op:

Vriezenveen: Zaterdag 25 december en zaterdag 1 januari1 2022. Vrijdag 24 en 31 december vanaf 16.00 uur.

Vroomshoop: Vrijdag 24 en 31 december. Van 3 januari tot en met 14 januari is het Punt en ook de bibliotheek ’s morgens geopend vanaf 9.00 uur.

Den Ham: Vrijdag 24 december vanaf 16.00 uur en vrijdag 31 december de gehele dag.

Westerhaar: Vrijdag 24, maandag 27 en vrijdag 31 december.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *