Geen nieuwjaarsreceptie, wel activiteiten bij Vroomshoopse Boys

De beperkende maatregelen rondom corona en nu ook omikron gooien roet in het eten wat de nieuwjaarsactiviteiten van Vroomshoopse Boys betreft. Op zaterdag 8 januari 2022 is er daarom niets te doen op De Bosrand. De geplande wandeling van leden, supporters en sponsoren en de nieuwjaarsreceptie met daarbij de toespraak van voorzitter Edward Olthof gaan niet door op de gebruikelijke wijze.

Bezien wordt of eind januari van het komend jaar deze activiteiten alsnog fysiek kunnen plaatsvinden. Geplande acties voor het nieuw te bouwen clubhuis van de Boys kunnen gelukkig wel doorgaan. Zo wordt in januari 2022 gestart met de kentekenactie. Per maand wordt tien Euro per kenteken van de auto ingelegd en maandelijks wordt meegedongen naar een geldprijs van 20% van de inleg. Op de website www.vvvroomshoopseboys.nl kan ingeschreven worden op deze actie.

De grote veilingactie met vele items zou op 8 januari 2022 de finale beleven, maar dat is ook aangepast. Nu wordt de finale oftewel slotveiling op digitale en attractieve wijze digitaal vorm en inhoud gegeven op vrijdagavond 14 januari 2022. Nadere berichten over de exacte invulling volgen op de website en op de sociale media.

De afgelopen periode heeft de jeugd van de Boys gelukkig door kunnen trainen en voetballen. De pupillen van Boys JO9-1 bekroonde zich onlangs tot de ware winterkampioen. Onder leiding van de trainers Thomas Kleinjan en Wout Marissen werd de laatste wedstrijd uit in Nijverdal met 7-4 gewonnen van DES JO9-1. Dat betekende de luid bejubelde titel met een imponerend doelsaldo van 138 doelpunten voor en 50 tegen.

Vroomshoopse Boys is op zoek naar een betaalde trainer voor de B-selectie bij de senioren en naar een groepshoofd bij de jeugd, tevens trainer-coach bij JO19-1. De beide huidige trainers Edward Wassink en Reinier de Jong hebben te kennen geven aan het eind van het seizoen 2021-2022 hun werkzaamheden bij de Boys te beëindigen.

Werken bij deze selecties van Vroomshoopse Boys betekent aan de slag zijn met talentvolle en ambitieuze voetballers op eerste klasse en op hoofdklasse-niveau. Trainers, die daarvoor voelen worden kunnen nadere informatie over beide vacatures inwinnen op de website van Vroomshoopse Boys en kunnen een mail met een cv en een motivatie sturen naar tc@vvvroomshoopseboys.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.