Finale grote veiling van Vroomshoopse Boys komt eraan

Een ludiek filmpje op de website van Vroomshoopse Boys met de energieke voorman Edward Olthof in de hoofdrol was onlangs het startschot van een drukke actieperiode van deze voetbalvereniging van ruim 800 leden. Er zijn allerlei acties gepland voor de leden, ouders van jeugdspelers, supporters, sponsoren en iedereen die de Boys een warm hart toedraagt. Er moet minimaal r € 150.00,00 op tafel komen voor het nieuwe clubhuis op De Bosrand. Onlangs is de kentekenactie met een inleg van een tientje per maand al begonnen.

Een grote klapper is aanstaande. Op vrijdagavond 14 januari wordt vanaf 19.00 uur de digitale finale van de grote veiling gehouden. Door de beperkende maatregelen door corona is voor deze vorm gekozen. Via de website www.vvvroomshoopseboys.nl kan geboden worden. Veilingmeester Dennis Jongeneel presenteert op 14 januari de veilingitems en hij zal, hem kennende, alles uit de kast halen om zo goed mogelijk te scoren voor het nieuwe clubhuis.

Tot 12 januari aanstaande kan er nog worden geboden op de huidige items, die worden aangeboden op de website van Vroomshoopse Boys. Deze finale van de veiling wordt op 14 januari gecombineerd met de derde pubquiz van de Boys in successie. De vorige beide keren was dit een doorslaand succes met een massale deelname. Via een YouTube livestream kunnen de finale van de veiling en de pubquiz op de voet gevolgd worden. Via een klink op de website van Vroomshoopse Boys kunnen deelnemers zich voor vijf Euro aanmelden, waarbij het bestellen van een zogeheten snaaipakket ook mogelijk is.

Een reusachtige actiethermometer gaat de komende tijd de opbrengst van de diverse acties nauwgezet volgen. De hoop bestaat dat er straks van een koortsachtige stijging sprake is, zodat het clubhuis van Vroomshoopse Boys steeds meer dichterbij komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.