Spel op de wagen bij Vroomshoopse Boys

Eindelijk kon er weer op de vijf speelvelden gevoetbald worden op De Bosrand en nog wel met publiek erbij. Dat was een feest van herkenning met daarbij natuurlijk de gezellige derde helft in de als vanouds volle kantine als toegift.

Het ook jonge eerste elftal van Vroomshoopse Boys speelde tegen het team onder 23 jaar van SVI uit Zwolle. Het werd een doelpuntrijk duel, dat in een 7-2 overwinning voor de thuisploeg eindigde. Gedoelpunt werd er aan Boys-zijde door Ruben Smedema (2x), Ramon de Jong, Jos Hutten, Thomas Kleinjan en nieuweling Bert Verschoor, terwijl de gasten een eigen doelpunt maakten. In de Boys-verdediging maakten de jeugdspelers keeper Niels Pierik en rechterverdediger Ruben de Groot een goede indruk.

Op dinsdagavond 1 februari wordt er op De Bosrand in Vroomshoop om 20.15 uur geoefend tegen HHC Hardenberg onder 23 jaar. Op zaterdag 5 februari wordt er om 14.30 bij Hatto-Heim in Hattem geoefend om zo aan wedstrijdconditie, vorm en ritme te werken. Op zaterdag 12 februari volgt het oefenduel in en tegen Gramsbergen, eveneens om 14.30 uur.

De hervatting van de competitie van de tweede klasse H. is voor de selectie van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman gepland op zaterdag 19 februari aanstaande. Dan wordt er om 14.30 uur aangetreden bij naaste concurrent Sparta Enschede.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.