De Halve van Vroomshoop

Op zondag 6 maart staat de vierde editie van de Halve van Vroomshoop op de loopagenda. Met weer een afwisselend parcours door de ommelanden van kanaaldorp Vroomshoop. Langs groene akkers en de rustieke Linderbeek. Over fraaie fietspaden, pittige zandwegen en kronkelende bospaden. Over de Daarler Es en uiteraard dwars door het prachtige Zandstuvebos. Een absolute
aanrader voor hardlopers die houden van een uitdagende wedstrijd in een bosrijke omgeving.

Tijdens De Halve op zondag 6 maart kan uiteraard de halve marathon gelopen worden, maar staan ook de 5 en 10 kilometer op het programma. Voor de halve marathon zijn er voor de snelste drie dames en heren geldprijzen te winnen. Voor het verbeteren van het parcoursrecord is een bescheiden geldprijs beschikbaar. Voor elke afstand zijn er leuke prijzen per leeftijdscategorie: 16-39 jaar, 40-49 jaar, 50-59 jaar en 60 jaar en ouder. Voor de jeugd tot 16 jaar is er een run van anderhalve kilometer. Die wedstrijd kent drie categorieën:
tot en met 9 jaar, 10-12 jaar en 13-15 jaar. De 5 kilometer canicross (hardlopen met aangelijnde hond) maakt net als vorig jaar deel uit van de Vroomshoopse hardloopwedstrijd.

Inschrijven
Voorinschrijven kan tot en met vrijdag 4 maart. Belangstellenden kunnen zich online inschrijven via www.inschrijven.nl. Maar inschrijven kan óók gewoon op de dag van de wedstrijd zelf, in het clubhuis van voetbalvereniging Sportlust Vroomshoop op Sportpark De Bosrand aan de Flierdijk. Dat kan tot dertig minuten voor aanvang van de wedstrijd. De start vindt plaats aan de Bosweg, een onverharde weg, die bereikbaar is via de sportvelden.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de wedstrijd op https://loopgroep-dezandstuve.nl/halve-van-vroomshoop. Daar is alle mogelijke achtergrondinformatie te vinden. Zoals over de inschrijving, de routes per afstand en de verschillende categorieën.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *