Langeveen en Bruinehaar pakken weer uit met Koningsdag

LANGEVEEN / BRUINEHAAR – Koningsdag wordt in Langeveen en Bruinehaar weer gewoon gevierd dit jaar. Er is een mooi, gevarieerd programma bedacht voor koningsnacht en Koningsdag, dinsdag 26 april en woensdag 27 april.

Koningsnacht

Koningsnacht wordt gevierd bij Café Nobbenhuis aan de Hardenbergerweg in Langeveen. Om 20.30 uur begint hier de pubquiz, de zaal is open vanaf 20.00 uur. Daag vrienden, familie, collega’s, buren en bekenden uit voor deze gezellige quiz. Groepen van minimaal drie en maximaal zes personen kunnen zich opgeven via koningsdaglangeveenbruinehaar@outlook.com. Deelname aan de quiz kost 10 euro per groep. Vanaf 22.00 uur zal er een spetterend optreden zijn van de band Heer en Meester en tijdens de pauzes draait DJ Erik. Kortom, een en al gezelligheid en vertier tijdens koningsnacht in Langeveen.

Koningsdag

Woensdag 27 april gaat het programma verder met allereerst een puzzeltocht. De start is tussen 11.00 een 13.00 uur, ook bij Café Nobbenhuis. Er zijn twee tochten uitgezet, één van ongeveer 25 kilometer en de ander van zo’n 40 kilometer. Onderweg zijn er verschillende stops.

Eveneens om 11.00 uur begint bij Café Nobbenhuis een vrijmarkt. Voor deze vrijmarkt kan een gratis kraam gereserveerd worden, kofferbakverkoop is mogelijk en ook is er ruimte voor een rommelmarkt. Voor de kinderen zullen er diverse spelletjes en ook een stormbaan zijn. Aanmelden voor de vrijmarkt kan tot zaterdag 24 april. Tegelijkertijd met de vrijmarkt zal er bij Café Nobbenhuis ook een tuinfeest zijn, met een barbecue en een optreden van DJ Erik en Martin Ankoné, bekend van zijn Hazes-act en zijn grote hit ‘Mooie Dag’.

Oldtimer trekkertocht

Nieuw in het programma dit jaar is een oldtimer trekkertocht. Er is een mooie route uitgezet met verschillende stops. Haal je oldtimer trekker uit de schuur en doe gezellig mee. De tocht start om 11.00 uur op de kruising Hardenbergerweg/Vasserdijk. De kosten bedragen 5 euro per trekker.

Aanmelden voor de pubquiz, de vrijmarkt en de oldtimer trekkertocht kan via koningsdaglangeveenbruinehaar@outlook.com. Ook vragen over deze activiteiten kunnen via dit e-mailadres gesteld worden. De organisatie van Koningsdag Langeveen Bruinehaar hoopt vanzelfsprekend op een grote opkomst. Volg hen via Instagram en Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *