Gezocht: Kapotte spullen voor Repair Cafe Vroomshoop

Wat doe je met een föhn of een koffieapparaat die het niet meer doet? Of de wekker of de stofzuiger of…. Kom naar het Repair Café in d’Oale Skoele in Vroomshoop op vrijdag 8 april tussen 13.00 en 16.00 uur. Onze enthousiaste monteurs staan klaar om te kijken of en hoe jouw apparaat weer gemaakt kan worden. Kom je ook een kijkje nemen in d’Oale Skoele?

Afspraak maken
In d’Oale Skoele, Julianastraat 23 in Vroomshoop draait het deze vrijdag van de maand allemaal om repareren. De monteurs bekijken de kapotte spullen. Klanten kunnen tot 14.00 een afspraak maken hiervoor bij Dick Kremer, telefoon: 0546-643804 (Café Kremer) of Bert Janssen, telefoon: 06-10215747 Je mag ook zonder afspraak langskomen.  

Een tweede leven
Mensen die het Repair Café bezoeken, kunnen van thuis kapotte spullen meenemen. Broodroosters, lampjes, föhns, fietsen, speelgoed, alles wat het niet meer doet, is welkom. De reparateurs in het Repair Café weten bijna altijd raad. Tussen 13.00 en 16.00 uur staan vrijwillige reparateurs klaar om te helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. Door repareren te promoten, wil Repair Café Twenterand bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Ook bespaart repareren geld en kostbare grondstoffen en draagt het bij aan de beperking van de CO2-uitstoot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *