Heidewandeling in de Engbertsdijksvenen

Augustus is dé maand om de hei op te gaan. In deze maand kleuren de hogere delen in de Engbertsdijksvenen paars door de bloeiende struikhei. Een prachtig gezicht, maar wist u dat er meer heidesoorten zijn, we tellen er in de Engbertsdijksvenen wel vier!

Ontdek de vele plant- en diersoorten naast de werkelijke heideplant die thuis horen in de verschillende typen heide. Én let op de hei goed op, er kan zomaar een prachtige zandhagedis voor je voeten wegschieten.

Op zondagmiddag 21 augustus en 4 september kunt u onder leiding van een natuurgids op struin door de heide van de Engbertsdijksvenen. Boek uw deelname  online op http://www.staatsbosbeheer.nl/heideengbertsdijksvenen

Hier vind u ook meer informatie over de startlocatie, tijden en prijzen. Let op; online boeken is verplicht om deel te nemen aan deze wandelingen. Tip van de boswachter: trek een lange broek en stevige schoenen aan, want we lopen ook buiten de paden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.