Festival Twist 2022

Op zaterdag 24 september van 14:00 – 17:00 uur zal de allereerste editie van festival Twist plaatsvinden op het Lageveld.

Het wordt een gezellige dag voor iedereen waarbij we mensen op een laagdrempelige manier kennis willen laten maken met kunst en cultuur. Van kunst met ballonnen, tot verhalenvertellers en van een workshop gitaar tot zeepbellen maken. Er is van alles te doen. Ontdek de silent bieb waar je heerlijk een boek kunt luisteren, verdiep je bij Tetem in de techniek en zoek een mooi plekje langs het strand om te genieten van de diverse optredens.

Neem je familie, vrienden, begeleiders en verzorgers mee en beleef een onvergetelijke dag samen!

We organiseren deze dag samen met de Gemeente Twenterand. Het festival wordt afgesloten met een concert van de Muziekvereniging Harmonie Wierden die Nederlandse meezingers ten gehore zullen brengen.

Festival Twist is een samenwerking tussen Toon je Kunst Twenterand, WAK Wierden, gemeente Twenterand, Het Lage Veld Wierden en Kaliber. Twist vindt plaats tijdens de Week van de Amateur Kunst Wierden.
Wil je meer informatie kijk op www.kaliberkunstenschool.nl/wak-wierden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *