Expositie Dagvoorziening Carintreggeland Doet

VRIEZENVEEN – Dagvoorziening Carintreggeland Doet bestaat dit jaar 15 jaar. Om dit te vieren zijn foto’s gemaakt van bezoekers en medewerkers. Hiervan is een fotokalender en een foto expositie gemaakt. Het eerste exemplaar van de fotokalender wordt op zaterdag 8 oktober 2022 uitgereikt aan wethouder M.H. (Mark) Paters bij de familie Jonker aan het Westeinde 158. Tussen 10.00 en 14.00 uur bent u van harte welkom om de fotokalender en expositie te komen bekijken.

De foto’s zijn de afgelopen maanden gemaakt op diverse plekken in en rond Vriezenveen. Het bijzondere is dat de foto’s de activiteiten van de bezoekers weergeven, maar in ‘oude’ stijl. Kleding en locaties zijn hierop aangepast. Met als gevolg een prachtig resultaat.

Onder het genot van een hapje en drankje laten wij u de foto’s graag zien. Tussen 10.00 en 14.00 uur bent u van harte welkom bij de familie Jonker aan het Westeinde 158 om het eindresultaat te bewonderen.

Dagvoorziening Carintreggeland Doet biedt ondersteuning aan mensen om de dag te structureren of om thuis de regie beter te blijven voeren. Vanuit de locatie aan de Schout Doddestraat die gedeeld wordt met voetbalvereniging Deto wordt met passende actviteiten gewerkt aan het stimuleren van motoriek en brein.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.