Kinderactiviteit Engbertsdijksvenen: Nachtwandeling voor kinderen

Ga in de avond mee op pad met de gids en ontdek wat je zintuigen doen in het donker. Je loopt op de tast en je hoort alle geluiden veel beter. Misschien hoor je wel een uil roepen of een muisje scharrelen in het struikgewas. De gids neemt je mee in natuurgebied de Engbertsdijksvenen, waar je tussen zonsondergang en zonsopkomst normaal niet mag komen. Deze nachtwandeling speciaal voor kinderen is dus een unieke kans! 

Op zaterdagavond 28 januari kan je op ontdekking in de Engbertsdijksvenen. Voor €5,50 kan je mee op ontdekking in de Engbertsdijksvenen, krijg je wat te drinken en wat lekkers. Boek de deelname van uw kinderen aan de nachtwandeling online op www.staatsbosbeheer.nl/nachtwandelingengbertsdijksvenen Hier vind u ook meer praktische informatie als startlocatie, prijzen en tijden. Let op; deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 t/m ongeveer 12 jaar. Online boeken is verplicht om deel te nemen aan deze activiteit, u betaald alleen voor deelnemende kinderen.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *