Wandeling om rouw en verlies te verwerken

Donderdag 14 april organiseert Evenmens de Samen Verder wandeling in Twenterand voor mensen die te maken hebben met rouw en verlies. Deze wandeling is één keer per maand op de donderdag. Aanmelden kan online via de website van Evenmens of telefonisch via (0548) 638 830.

 ‘Hoe fijn is het dan om er over te kunnen praten met mensen die je begrijpen en hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt Wandelen in de natuur helpt om je gedachten op een rij te zetten, maar ook om je zinnen te verzetten,’ vertelt Ina Versmissen, consulente Evenmens. Wandelen met een ander die ook in een vergelijkbare situatie zit als jijzelf, is prettig. Je helpt elkaar, deelt ervaringen en geeft tips. Het helpt je om de draad weer op te pakken en zorgt voor afleiding. Bovendien is wandelen gezond, je bent buiten en zo zet je letterlijk samen een stap verder.’

Alle tijd en aandacht
Er wordt gewandeld in kleine groepjes van maximaal 8 deelnemers. Zo is er alle ruimte en aandacht voor je verhaal. De wandeling zelf is in een rustig tempo en duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Onderweg is er alle tijd om letterlijk stil te staan bij bepaalde onderwerpen. Na afloop is er gelegenheid voor een kop koffie of thee, dit is voor eigen rekening. Deelname aan de wandeling zelf is kosteloos.

Aanmelden wandeling
De wandeling is iedere derde donderdag van de maand. De wandeldata zijn 14 april, 12 mei, 9 juni, 8 september, 13 oktober en 10 november. Meld je vooraf aan, dat kan online via de website van Evenmens of telefonisch via (0548) 638 830. Na je aanmelding nemen wij nog contact met je op over de exacte startlocatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *