Feestelijke opening zwemseizoen Aquapark De Zandstuve

Vanwege benodigde werkzaamheden van de gemeente Twenterand is de opening van het nieuwe zwemseizoen in het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop aan de Hammerweg twee weken opgeschoven. De opening vindt nu plaats op zaterdag 14 mei aanstaande om 13.00 uur.

Dat gaat met het nodige feestgedruis gepaard. Het gloednieuwe waterspraypark wordt in gebruik genomen en die waterspeeltuin is na de komst van de familieglijbaan weer een aanwinst van formaat. De muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop zal de spetterende opening muzikaal omlijsten en het dweilorkest de Smoezenbloazers is ook van de partij.

In het Aquapark en op de wal zijn tal van leuke activiteiten gepland. Ook de inwendige mens komt niets tekort. De gemeente Twenterand speelt in op deze feestelijke dag en iedereen kan op zaterdag 14 mei gratis zwemmen en recreƫren in en rondom het Aquapark de Zandstuve Vroomshoop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *