Nationale 3x3NL tour basketbal komt 18 juni naar Vriezenveen

Basketbalvereniging Peatminers is mega trots op het feit dat het hen gelukt is om de voorrondes voor het officiƫle kampioenschap 3x3NL basketbal naar Vriezenveen te halen. Een tour die zich afspeelt in verschillende steden in Nederland.

Vriezenveen zal naast onder andere Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Groningen 1 van de speelplaatsen zijn. Zaterdag 18 juni zal het Manitobaplein voor het gemeentehuis omgetoverd worden tot een heuse basketbal arena in een geheel eigen Twents Noaberhoodstijl.

We hebben als basketbalvereniging Peatminers samen met Vjenne Promotie en de Basketball Nederland de handen in elkaar geslagen om er een uniek basketbalfestijn van te maken. Wil je als team aanmelden of meer informatie klik hier:https://www.peatminers.nl/…/3x3nl-basketbal-vriezenveen/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *