Voor het eerst te zien in Twente: paardencabaret door MKdeManvan!

Het valt niet mee als je partner gek van paarden is! MKdeManvan weet er alles van, zijn charmante echtgenote bleek te houden van hinnikende dieren.
Op zaterdag 14 mei speelt MKdeManvan de muzikale voorstelling Gék van paarden in theater Reggehof in Goor.  Hij vertelt in geuren en kleuren hoe hij zich staande weet te houden in dit gruwelijke hippische huwelijk. Paardenliefhebbers houdt hij een spiegel voor, hun partners (‘lotgenoten‘) herkennen zich in zijn avonturen.

Gék van paarden werd al door 10.000 enthousiaste paardenliefhebbers bezocht, in Twente was hij nog nooit!
Wilt u dit bericht plaatsen in uw media, op social media plaatsen of doorsturen naar paardengekken die deze voorstellng zeker moeten zien?
De foto (door Rob Voss) is vrij te gebruiken! Zwaardere resolutie  is beschikbaar.

MKdeManvan – Gék van paarden
14 mei 2022 Theater Reggehof – Goor
aanvang 20.00 uur  €22,50

De pers over Gék van paarden:
Jacques ’s Ancona in DvhN:
MK heeft hetgeen hem overkwam met gepaste afstandelijkheid in taalgebruik geestig benaderd. Bovendien weet hij grappen onderkoeld en met ironie knap te brengen, zonder in voor de hand liggende woordspelingen uit de sector ‘paard’ te belanden.

AD:
Cabaret voor en over paardenmeisjes. Hij is met recht een one-trick-pony: M.K. de Manvan maakt cabaret voor en over ‘paardenmeisjes’ en hun sukkelige partners. Met klaterend succes.

Kijk voor meer informatie op www.mkdemanvan.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *