Tweede fase wegafsluiting Hoofdweg – Sluiskade in Westerhaar – Vriezenveensewijk

Vanaf dinsdag 7 juni 2022 start aannemer Leemans met de tweede fase van het project Hoofdweg – Sluiskade in Westerhaar – Vriezenveensewijk.

Planning

  • Dinsdagmorgen 7 juni vanaf 6.00 uur wordt de Industrieweg afgesloten voor al het verkeer. Zie gele markering. Fietsers en voetgangers kunnen er tijdens deze werkzaamheden niet langs.
  • Donderdag 9 juni om 16.00 uur wordt de eerste fase geopend voor het plaatselijke verkeer. Zie paarse markering. Na deze datum wordt nog wel gewerkt aan de aanliggende voetpaden. De borden werk in uitvoering en 30 km blijven staan. Het verkeer zal nog wel hinder en overlast ondervinden tijdens de werkzaamheden. Voor het vrachtverkeer blijft het wegvak afgesloten. De huidige omleiding via de N36 blijft van toepassing.
  • Vanaf vrijdagmorgen 10 juni 6.00 uur wordt de Hoofdweg en Sluiskade NZ afgesloten voor al het verkeer. Zie groene markering. Het asfalt en bestratingsmateriaal wordt verwijderd. Dit is nodig om een nieuw riool te kunnen aanleggen en het oude riool te verwijderen. Deze werkzaamheden duren tot eind juli 2022. Met de fiets kun je er dan niet langs. 
  • De Grintweg gaat op vrijdag 17 juni om 16.00 uur weer open voor al het verkeer. Zie blauwe markering.

De bestaande omleidingsroutes blijven bestaan. Het plaatselijk verkeer dat via de Sluiskade ZZ rijdt, moet via de Garstweg rijden. De route door de nieuwbouw (Entergraven) is niet geschikt als sluiproute. Bij hinder of klachten bestaat de mogelijkheid dat deze wordt afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *