geslaagde sponsoravond van Vroomshoopse Boys

Een grote groep sponsoren op uitnodiging van de sponsorcommissie van Vroomshoopse Boys vanaf de Bosrand richting Lemele vervoerd naar Pitch & Putt in Lemele. Daar werd een gezellige avond gehouden om de onderlinge banden te bevestigen en te verstevigen. De sponsoren kregen een warm welkom van de sponsorcommissie van Vroomshoopse Boys. Dank werd gezegd voor de loyale en onvoorwaardelijke steun, ook tijdens de afgelopen coronaperiode.

De sponsoren stortten zich vervolgens vol overgave en met zichtbaar plezier op het golfen, waarbij akelige precieze slagen en afzwaaiers elkaar aflosten. Strijd was er volop bij dit toernooi en dat past wel bij het karakter van Vroomshoopse Boys. Uiteindelijk kon er maar één winnaar zijn. Het team, bestaande uit Jan Spijkers (SJ Reklame), Gert Koekkoek (Vleesgrossierderij Koekkoek), Arjan Poelarends (Wonen en project Poelarends) en Gerjan Nieboer (bestuurslid commerciële zaken van Vroomshoopse Boys) wonnen onder ovationeel applaus de grootste beker.

Belangrijkste elementen waren uiteraard het spelplezier en de onderlinge ontmoeting. Het aansluitende buffet viel bijzonder in de smaak, evenals de drankjes. De jonge Vroomshoopse band the Rockaholics gaf een aansprekend live optreden ten beste en dat verhoogde de toch al prima stemming alleen maar. Zelfs werd er in het feestgedruis nog een heuse en spontane polonaise gelopen. De sponsorcommissie van Vroomshoopse Boys kan terugzien op een volop geslaagde avond met de trouwe sponsoren, die mede zorgen voor een stevig financieel fundament onder de voetbalvereniging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *