Aan de slag met energieopwekking in mijn regio

Ben jij inwoner van- of grondeigenaar in Zuidwest- of Noordoost-Twente en hou jij je bezig met duurzame energieopwekking in jouw regio, of wil je hier een start mee maken? Kom dan op dinsdag 14 of woensdag 15 juni 2022 naar de kennissessies ‘Energieopwekking in mijn regio’.

Deze avond zijn er verschillende (ervarings-)deskundigen van lokale energie-initiatieven, gemeenten en energie-opwek-projecten aanwezig om jou van meer informatie te voorzien over dit thema, en antwoord te geven op je vragen over bijvoorbeeld ruimtelijke mogelijkheden, financiën en participatie. Er is tijdens het programma veel ruimte voor kennisuitwisseling en het stellen van jouw individuele vragen over lokale energieopwekking. 

De avond wordt georganiseerd op initiatief van Natuur en Milieu Overijssel, LTO, Overijssels Particulier Grondbezit en Stimuland. Kortom partijen die diepgeworteld en breed actief in zijn in het landelijk gebied en graag met je willen meedenken en willen meehelpen bij het verder uitbouwen van je plannen. 

                                 Noordoost-Twente                                   Zuidwest-Twente

Wanneer:              dinsdag 14 juni 2022                                Woensdag 15 juni 2022
Tijd:                        20.00 – 22.00 uur                                       20.00 – 22.00 uur
Locatie:                  Party Zalencentrum Ensink,                   Herberg De Pot,

                                 Lemselosestraat 4 te Weerselo             Potdijk 9 te Markelo

Wij stellen je komst zeer op prijs, aanmelden kan hier.

Deze bijeenkomst is een vervolg op het webinar dat op 2 maart 2022 plaatsvond. Het webinar nog eens terugkijken? Dat kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *