Eindelijk weer Forest Hill Festival in Vroomshoop!

Aanstaande zaterdag (18 juni) is het eindelijk weer zover, het Forest Hill Festival. De Vroomshopers en bewoners van omliggende dorpen hebben er duidelijk zin in, gelet op de vele kaarten die zijn besteld. Het wordt volle bak. De ijsbaan (Hammerweg 75 Vroomshoop) is weer ingericht als festivalterrein. De poorten gaan open om 19.00 uur, het festival duurt tot 01.00 uur.

De organisatie heeft twee jaar noodgedwongen bij kunnen komen van de eerdere succesvolle vijf edities van het Forest Hill Festival. Nu het weer kan is er flink uitgepakt op het mooie bosrijke terrein dat er door de gunstige weersomstandigheden prima bij ligt. Ook de weersvoorspellingen voor zaterdag zijn heel zomers.

Er zijn twee podia op het terrein te vinden. Op de JK Cleaning-Mainstage zijn in totaal vijf DJ’s te zien, met als headliners de Belgische DJ Mandy en wereldberoemde Wildstylez die ondermeer bekend is van de hit “Year of Summer”. De enthousiaste MC Frustrator zorgt ervoor dat het los gaat op het terrein. Op de Expert-Rockstage gaan vier bands spelen, waarbij Pronk en ACinDC de grootste namen zijn. Ook de lokale rockartiest Jan Knapper zal weer ragfijne rock ’n roll spelen. De Poelepetaten zorgen voor een Normaal geluid.

Het terrein is zomers ingericht en ook qua licht en geluid (en special effects) is nergens op bezuinigd. Er is verder volop eten en drinken. Het festival wordt ook dit jaar weer ondersteund door vele ondernemers uit Vroomshoop.

Er zijn nog kaarten beschikbaar via www.foresthillfestival.nl voor 20 euro tot en met aanstaande vrijdag middernacht. Ook liggen er nog kaarten (20 euro per stuk, tot en met vrijdag 17.00) bij de volgende voorverkoopadressen:

Vroomshoop

Dennis Fashion (DNNS), Hammerstraat 2b

Daarlerveen

Gasterij ’t Trefpunt, Gerhard Nijlandstraat 2a

Den Ham

The Read Shop, Brink 5

Aan de kassa zijn kaarten verkrijgbaar voor 25 euro per stuk. Deze kaarten zijn alleen beschikbaar als het daarvoor niet uitverkocht is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *