Alexander Fokkert trainer-coach tweede elftal Vroomshoopse Boys

De Technische Commissie van Vroomshoopse Boys is erin geslaagd uit eigen gelederen een opvolger te vinden voor Edward Wassink uit Enter, de huidige trainer van de B-selectie bij de senioren. De trainer uit Enter vertrekt na twee seizoenen naar de hoofdmacht van ASV’57 uit Aadorp. In zijn plaats is ingaande het seizoen 2022-2023 Alexander Fokkert (29) uit Westerhaar-Vriezenveensewijk benoemd. Alexander was afgelopen seizoen groepshoofd van Vroomshoopse Boys JO15-1 en trainer-coach van hoofdklasser JO15-1. Met dat team behaalde Alexander Fokkert afgelopen seizoen op knappe wijze het kampioenschap.

Het afgelopen seizoen liep Alexander Fokkert ook als stagiair mee met de staf van de A-selectie en het eerste elftal van Vroomshoopse Boys. De nieuwe trainer-coach van het tweede elftal van de Boys voetbalde zelf vele seizoenen in de jeugd en ook in het tweede en derde elftal van de club. Hij was als groepshoofd ook bij andere leeftijdscategorieën bij de jeugd werkzaam bij de Boys.

De Technische Commissie en het bestuur van Vroomshoopse Boys zijn content met het aanstellen van deze ambitieuze en gedreven trainer voor de B-selectie, waar met name jonge spelers zich kunnen ontwikkelen. In de plaats van Alexander Fokkert is Tobias Kempers (23) uit Vroomshoop benoemd als groepshoofd van JO15 en trainer-coach van Vroomshoopse Boys JO15-1. Tobias heeft evenals zijn voorganger ook jarenlang zijn sporen verdiend als speler en als trainer bij de jeugd van de Boys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *