Zesde editie van Forest Hill bleek een voltreffer

Na de eerste lustrumviering van Forest Hill in 2019 bleef het door corona lang stil op het festivalterrein op de locatie in het bos de Zandstuve van de ijsclub Vroomshoop. Nu kon het weer en barstte op zaterdagavond 18 juni de zesde editie van Forest Hill los. Na maanden van voorbereidingen en een volle week van intensieve opbouw van het geheel door het bestuur met pakweg 70 noeste vrijwilligers was het zover.

Om 19.00 uur ging Forest Hill van start met live optredens op een main stage en op een rock stage. Het hoogteverschil op het festivalterrein met een leef- en beleef-kuil maakt op zich al Forest Hill tot een uniek gebeuren. Het bezoekersaantal brak alle records en 2000 veelal jonge bezoekers maakten er een prachtig feest van. Ook de al wat oudere festivalgangers kwamen volledig aan hun trekken met name bij de rockoptredens.

De line-up was veelbelovend en dat werd helemaal waargemaakt met aansprekende optredens op beide podia. De sfeer was uitstekend en relaxed en behalve een muziekspektakel was het ook een feest van de ontmoeting met elkaar. Het weer werkte perfect mee en na de aanvankelijk hitte kwam er een letterlijk cool down later op de avond.

Er waren echte finales met de coverband AC/DC en de DJ’s Mandy uit België en Wildstylez in de hoofdrollen. AC/DC trok alle registers open met een spectaculaire show en het opgetogen publiek ging helemaal uit zijn dak. Op main stage zette Mandy en Wildstylez alles en iedereen in vuur en vlam en de lichteffecten als ‘burning flames’ maakten veel indruk.

Forest Hill zet op professionele wijze in op licht en geluid en dat scoort alleen maar. Dat geldt ook voor de catering en zo kon iedereen een prachtig festival beleven, dat zonder wanklank verliep, Na het opruimen van het terrein is dan ook het devies: op naar de zevende editie van Forest in de zomer van 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *