Ontmoetingsochtend in Bibliotheek Vriezenveen

Zie je steeds minder of helemaal niets? Of wil je als partner of ouder een luisterend oor? Kom dan naar de ontmoetingsochtend op dinsdagochtend 5 juli. Iedereen is van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Vriezenveen. Naast gezellig samenzijn kan er ook een spelletje gespeeld worden. De spelletjes zijn speciaal voor mensen die slecht zien. 

Deze ochtend wordt georganiseerd door stichting Evenmens en Jeanet Kikkert die zelf slechtziend is. Aanmelden is fijn maar je mag ook zo binnenwandelen. De toegang is gratis. Een kopje koffie of thee staat voor je klaar!

Aanmelden kan via de website van de bibliotheek of via mail: mfelix@evenmens.nl of jdkikkert74@gmail.com .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *