Workshop met Heatpress

Op maandag 18 juli kun je weer een nieuwe techniek ontdekken in Bibliotheek Vroomshoop. Tetem komt die middag met een Heatpress (hittepers). Hiermee kun je materialen zoals plastic en stof in een bepaalde vorm persen. Natuurlijk gebruiken we restmateriaal dat anders weggegooid zou worden. Op deze manier recycle je het plastic en maak je er iets nieuws van. Dit is beter voor het milieu.

Hoe werkt het?
Eerst bedenk je wat je wilt maken, bijvoorbeeld een vliegtuig, masker, tol, sleutelhanger of een eigen creatie. Vervolgens ga je aan de slag met het uitknippen van de onderdelen uit plastic en uit gekleurd stof/papier.
Als je alle onderdelen hebt geknipt leg je ze op de juiste volgorde in de heatpress
Daarna druk je de heatpress stevig dicht en zorgt de warmte ervoor dat alle lagen plastic en stof/papier samengeperst worden tot 1 geheel.  

Opgeven
Voor deze workshop kun je je opgeven via de website van de Bibliotheek Twenterand. De toegang is gratis. Er zijn beperkte plekken beschikbaar, dus geef je snel op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *