Rommelmarkt en veiling TOP

Op zaterdag 9 juli van 8.00 uur tot 12.00 uur is er weer de grote rommelmarkt en veiling van de korfbalvereniging TOP uit Vroomshoop. Locatie voor deze markt is sportpark De Bosrand aan de Flierdijk 5C in Vroomshoop. Door corona heeft de korfbalclub dit evenement twee jaar niet kunnen organiseren. De rommelmarkt van TOP is één van de grootste in de regio!

Naast de groots opgezette rommelmarkt is er weer een verkoop bij opbod (veiling), een Rad van Avontuur, en volop eten, drinken en ijs. Op de markt is er onder andere: serviesgoed, boeken, speelgoed, kleding, computerspullen en nog veel meer. Het is echt de moeite waard om te komen.

Belangstellenden kunnen gerust de kinderen meenemen, want die kunnen voor weinig geld speelgoed of een mooi boek kopen. De rommelmarkt van TOP staat al jaren bekend als één van de grootste in de regio, de laatste jaren is de markt ook uitgegroeid tot één van de gezelligste!

Ophaaldagen en routes

Spullen voor de markt worden in week 27 [4, 5 en 6 juli] opgehaald binnen de bebouwde kom van Vroomshoop. Via Facebook en Twitter van TOP zijn de ophaaldagen en ophaalroutes te lezen. Ook op de website: www.top-vroomshoop.nl kunt u precies zien wanneer De Toppers bij u in de straat komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *