Het Punt Vroomshoop en Theater TURF organiseren gratis previewavond

VROOMSHOOP – Op maandagavond 29 augustus 2022 organiseren Het Punt Vroomshoop en Theater TURF Vriezenveen een gratis previewavond. Tijdens deze avond kunnen theaterliefhebbers uit Twenterand hun hart ophalen en geeft een aantal artiesten een voorproefje van het nieuwe theaterseizoen dat bij Het Punt onlangs in de verkoop is gegaan.

Het is de tweede keer dat beide theaters uit Twenterand handen ineen slaan en gezamenlijk het nieuwe theaterseizoen presenteren. Het doel van de previewavond is om het publiek op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het theaterprogramma dat in september van start zal gaan. Er is plek voor slechts 267 bezoekers en voor deze avond geldt vol=vol. “Een exclusief voorproefje”, vertelt Harry ten Brinke, voorzitter van de programmaraad van Het Punt. “We zijn erg blij dat de previewavond weer in normale vorm plaatsvindt en dat we het publiek mogen trakteren op al het moois dat volgend theaterseizoen in Twenterand te zien is.” Ten Brinke vervolgt: “Om ervoor te zorgen dat er voor elk wat wils is, heeft Het Punt dit jaar nóg breder geprogrammeerd. Van The Eagles Legacy (bekend van SBS6) tot aan de eigenzinnige cabaretier Stefano Keizers die momenteel hard aan de weg aan het timmeren is om landelijk door te breken.”

Programma en reserveren

De organisatie houdt het programma van de previewavond nog even geheim. Dit wordt na de zomervakantie bekendgemaakt. De avond vindt in Het Punt plaats en start om 19.30 uur. Voor wie wil, is er van tevoren een gratis kop koffie in het Grand Café te verkrijgen en na afloop een drankje en hapje op kosten van beide organisaties. Men dient zich echter wel aan te melden via www.welkombijhetpunt.nl/preview-theaterseizoen-22-23. Pas als de reservering is bevestigd door een medewerker van Het Punt, is deze definitief. Door de bouwvak die bijna aanvangt, kan een reactie iets langer op zich laten wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *