Meer hulpvragen voor kinderen

Landelijk stijgt dit jaar het aantal hulpvragen voor kinderen in armoede. Bij verschillende stichtingen is die groei te zien. Stichting jarige Job, Stichting Armoedefonds, stichting Nationaal Fonds Kinderhulp, stichting Leergeld Nederland, allen zien ze een duidelijke toename van het aantal hulpvragen.

Ook stichting Leergeld Twenterand, de lokale vertegenwoordiging van Leergeld Nederland, ziet die groei. Vorig jaar heeft Leergeld Twenterand ruim 90 verschillende kinderen kunnen helpen en nu heeft de stichting, sinds januari 2022, al ruim 80 kinderen ondersteund. Als die trend doorzet verwacht de stichting in 2022 uit te komen op 120 tot 140 geholpen kinderen. Leergeld Twenterand helpt kinderen tussen 4 en 18 jaar met schoolspullen, zwemles, sport, muziek- of dansles, (digitale) leermiddelen, een fiets, etc. “Alle kinderen moeten meedoen” is de missie van de stichtingen Leergeld. Meedoen met hun leeftijdsgenootjes.

Hulp vragen is simpel, bel naar 06-39743797 of mail naar info@leergeldtwenterand.nl. Een van de intermediairs van Leergeld Twenterand neemt dan contact met u op en komt eventueel bij u thuis om te overleggen hoe de stichting kan ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *