Voorbereiding Sportlust 1 seizoen 2022/2023

Op zondag 7 augustus start Sportlust 1 met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van hoofdtrainer Job Lamberink zal de selectie om 11:00 uur starten met de eerste training. Nadat Sportlust 1 een aantal jaren in Salland heeft gespeeld, is het vlaggenschip van Sportlust door de KNVB weer ingedeeld in de  Twentse competitie. In de 4e klasse A komt Sportlust veel bekenden tegen waar in het verleden ook al meerdere keren tegen is gespeeld. Vanuit de 3e klasse zondag zijn BVV Borne en LSV Lonneker ingedeeld in deze klasse en vanuit de 5e klasse komt Sportlust 1 Manderveen en DTC ’07 uit Tilligte weer tegen. Het beloofd een spannende competitie te worden waarin de verschillende clubs aan elkaar gewaagd zijn.

De selectie van Sportlust bestaat uit een aantal nieuwe spelers, waarmee het team in de voorbereiding bestaat uit 21 spelers. Nadat op 7 augustus de eerste training heeft plaats gevonden, zal Sportlust 1 trainen op woensdagavond en vrijdagavond. De eerste oefenwedstrijd zal plaats vinden op dinsdagavond 23 augustus. Sportlust speelt dan een uitwedstrijd bij SVV ’56 in Sibculo om 20:00 uur. De tweede wedstrijd zal gespeeld worden op Sportpark De Bosrand tegen Sv Almelo. Deze eerste thuiswedstrijd zal om 12:30 aanvangen. De laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding van Sportlust is een uitwedstrijd tegen het “onbekende” Ruinen. Deze wedstrijd wordt op woensdag 31 augustus gespeeld op Sportpark De Baete in Ruinen, waar om 20:00 uur zal worden afgetrapt. Op zondag 4 september start voor Sportlust 1 de bekercompetitie. Na drie bekerwedstrijden zal de competitie dan aanvangen. De competitie start op zondag 25 september, het programma wordt op een later moment door de KNVB bekend gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *