Op kriebelbeestjessafari in de Engbertsdijksvenen

Het kriebelt, krioelt, vliegt of kruipt, verstopt zich of laat zich juist prachtig bewonderen, kriebelbeestjes zijn overal om ons heen. De één heeft zes poten, de ander 8 en weer een ander wel honderd. Kom je ze tellen?

Zaterdag 13 augustus gaan we op Kriebelbeestjes safari in de Engbertsdijksvenen. Met een loeppotje in de aanslag gaan we op zoek op en in de grond, onder stenen en stukken schors of in de struiken. Op de zoekkaarten kan je zien wat je gevonden hebt en daarna laten we ze natuurlijk weer vrij in de natuur, misschien wel in je eigen gemaakt speeltuin voor kriebelbeestjes. Voor €4,50 kan je twee uur lang op ontdekking, krijg je ranja en wat lekkers.

Boek uw deelname aan de Kriebelbeestjessafari online op www.staatsbosbeheer.nl/twente bij het kopje ‘activiteiten’. Hier vind u ook meer informatie als startlocatie, prijzen en tijden. Let op; deze activiteit is geschikt voor kinderen van 3 t/m ongeveer 12 jaar. Online boeken is verplicht om deel te nemen aan deze activiteit, u betaald alleen voor deelnemende kinderen.  

Tip van de boswachter: Trek niet te nette kleren aan, want vies worden mag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *