Nieuwe school, nieuwe kosten. Leergeld helpt.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 95

Na de bouwvak gebeurt het echt. Groep 8 is passé, en je mag nu echt naar een andere school.

Alles is dan nieuw en spannend, de school, het onderwijs, de omgeving en de nieuwe klasgenoten. Maar ook de onkosten kunnen spannend zijn..

Boeken, rekenmachine, vakgerichte hulpmiddelen, excursies, sportabonnement, fiets, busvervoer of computer. Alles kost geld. Voor sommige gezinnen kan dat een probleem zijn.

En daar kan Stichting Leergeld Twenterand helpen. Want “alle kinderen moeten kunnen meedoen” vindt Leergeld Twenterand. De stichting helpt bijvoorbeeld door in gesprek te gaan met de school, door kortingen of het delen van kosten af te spreken, door hulp bij de financiering, of zelfs door de financiering geheel over te nemen.

Leergeld Twenterand is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar, dus zeker ook voor de jeugd van de middelbare school. Wij willen graag dat ieder kind kan meedoen met zijn of haar leeftijdgenoten, want “nu meedoen is straks meetellen”, ook een slogan van Leergeld Twenterand. Dus heeft u hulp nodig, voor leermiddelen, busvervoer of fiets, computer of excursiegeld, schroom dan niet om even te bellen naar 06-39743797 of te mailen naar info@leergeldtwenterand.nl

Een van onze intermediairs gaat dan met u thuis in gesprek om te zien hoe we uw kind kunnen helpen. De afgelopen jaren heeft de stichting op die manier steeds circa 100 kinderen in Twenterand geholpen, dus waarom uw kind niet?

Is Leergeld Twenterand nieuw voor u? Kijk dan op https://www.leergeld.nl/twenterand, waar u meer informatie over ons kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *