Vroomshoopse Boys wint eerste oefenduel van Mariënberg

Op het eigen kunstgrasveld op het sportcomplex De Bosrand startte tweedeklasser zaterdag Vroomshoopse Boys met de oefencampagne voor het seizoen 2022-2023. De derdeklasser Mariënberg was de tegenstander in een aantrekkelijk duel, dat onder leiding stond van arbiter Senih Kiremit uit Almelo, die vanaf komend seizoen op eerste klasse-niveau fluit.

De vlot combinerende thuisploeg pakte direct het initiatief en dat werd beloond met twee treffers. In de 10e minuut doelpuntte middenvelder Levi Aitink en twee minuten later scoorde centrumspits Jordy Harms. Mariënberg deed al snel iets terug door een bijzonder fraai afstandsschot van Denis van der Veen. Na de rust werd Vroomshoopse Boys steeds sterker en konden doelpunten niet uitblijven. In de 52ste minuut liet aanvaller Jos Hutten de 3-1 aantekenen. Er werd in die fase volop gewisseld bij de Boys om zoveel mogelijk selectiespelers in actie te laten komen.

In de 65ste minuut scoorde centrumspits Bram Hooijer(foto) namens de thuisploeg: 4-1. Hoewel de Boys de toon aan bleef geven bleven verdere doelpunten van de blauw-gele formatie uit. Het waren de gasten die in de allerlaatste minuut met een geplaatst schot langs doelman René Kok de eindstand op 4-2 bepaalden.

Op zaterdagmiddag 27 augustus is de Weide in Hoogeveen de volgende tegenstander en deze oefenwedstrijd begint om 14.30 uur. Op dinsdagavond 30 augustus wordt er op de Bosrand door de mannen van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman thuis geoefend tegen zondag tweedeklasser STEVO uit Geesteren. Om 20.00 uur wordt er op De Bosrand afgetrapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *