Oud papieractie Chr. Mannenkoor Vroomshoop

VROOMSHOOP – Iedereen met oud papier of karton is weer welkom op zaterdagochtend 3 september tussen 9.00 en 12.00 uur bij onze papiercontainers op de parkeerterreinen bij de Jumbo en bij makelaar Bouwhuis / fysiotherapie De Haere. We helpen u dan het papier uit uw auto te tillen.

Geen tijd op dat moment? U kunt uw oud papier of karton ook kwijt in onze twee vaste papiercontainers. Het zou heel fijn zijn als er geen piepschuim of andere rommel tussen zit. En wilt u lege dozen platvouwen? Anders bevat de container meer lucht dan kilo’s.

· Op de parkeerplaats van Expert Berkhof aan de Tonnendijk te Vroomshoop, tijdens de openingstijden van de winkel.

· Op het parkeerterrein van Praxis Bouwmarkt aan de Amerikalaan te Vroomshoop (tegenover de ambulancepost), alle dagen van de week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *