Mannenkoor Vroomshoop gaat weer van start

De vakantie zit erop, ook voor de bijna 100 leden van het Chr. Mannenkoor Vroomshoop. Op donderdag 1 september beginnen de repetities weer in kerkelijk centrum Irene aan de Julianastraat te Vroomshoop. De repetities zijn van 19.45 tot 22.00 uur, met halverwege een ruime pauze.

Houdt u van zingen? Kom ons dan versterken. Ook zangers van buiten Vroomshoop of Den Ham zijn van harte welkom. U wordt met open armen en applaus begroet. Bel 0546-642191. Donderdag 1 september is een prima moment om te beginnen!

Optredens

Het koor staat onder leiding van dirigent en pianist Gezinus Veldman, en dankzij hem kunnen we gaandeweg het seizoen veel mooie concerten geven. Als eerste staat de medewerking aan de theaterproductie Steen voor Steen op stapel, in activiteitencentrum Het Punt te Vroomshoop. Uitvoeringen zijn gepland op 30 september, en op 1, 14 en 15 oktober. Kaartjes à € 18,50 zijn te bestellen bij de organiserende stichting Levend Vroomshoop, info@levendvroomshoop.nl of 0546-642191. Naast het mannenkoor werken ook vertelster Thea Kroese, violist Hrayr Ter-Sargsyan, vocaal ensemble Luxlaudé, spreker Bart-Jan Harmsen en bariton Albert Wessels mee.

Later dit seizoen staat op vrijdag 16 december een Kerstconcert op het programma in kerkelijk centrum Irene, en op zaterdag 14 januari een Nieuwjaarsconcert in de Hervormde kerk te Den Ham.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *