Speuren naar sporen in de Engbertsdijksvenen

Waar denk jij aan bij diersporen; een pootafdruk (prent) in het zand, en veer of een holletje in de grond? Dat zijn er al drie, maar er zijn er nog veel meer, áls je maar weet waar je kijken moet. Nieuwsgierig geworden, kom dan mee speuren en kijk je ogen uit!

Zondag 11 september gaan we op zoek naar diersporen in de Engbertsdijksvenen. We hebben allerlei diersporen op de startlocatie, om je een handje te helpen naar wat je zoal in de natuur kan vinden, maar we gaan natuurlijk ook zelf op pad. Voor €4,50 kan je twee uur lang op ontdekking, krijg je ranja en wat lekkers.

Boek uw deelname aan Speuren naar sporen in de Engbertsdijksvenen online op www.staatsbosbeheer.nl/sporenengbertsdijksvenen. Hier vind u ook meer informatie als startlocatie, prijzen en tijden. Let op; deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 t/m ongeveer 12 jaar. Online boeken is verplicht om deel te nemen aan deze activiteit, u betaald alleen voor deelnemende kinderen.  

Tip van de boswachter: Trek niet te nette kleren aan, want vies worden mag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *