Nieuwe workshops ‘Muziek op Schoot’     

                   

De bibliotheek Twenterand organiseert twee muzikale workshops voor ouders en hun baby of peuter. Deze gratis workshops ‘Muziek op schoot’ worden gehouden op woensdag 31 augustus in de Bibliotheek in Vriezenveen, Jonkerlaan 4. Van 9.00-10.00 uur, voor ouders en hun baby (vanaf 9 tot 24 maanden) en van 10.30-11.30 uur, voor ouders en hun peuter (vanaf 2 t/m 3 jaar).

Tijdens de les wordt er gezongen, gespeeld, geluisterd en bewogen. Zelf muziek maken gebeurt met stem, handen en voeten en eenvoudige instrumenten. De workshops sluiten aan bij de ontwikkelingsfase van de kinderen. Door zo samen bezig te zijn wordt een basis gelegd voor de muzikale en taalontwikkeling van de kinderen. De workshops worden gegeven door de ervaren muziekdocente Nelleke Roozenbeek.

Omdat er gewerkt wordt in kleine groepen, is vooraf aanmelden noodzakelijk. Stuur daarvoor een mailtje naar: vriezenveen@bibliotheektwenterand.nl  ofmeld je aan via de website www.bibliotheektwenterand.nl  en dan via de agenda.

Na deze workshops start Nelleke Roozenbeek bij voldoende deelnemers weer een cursus ‘Muziek op Schoot’ (5 lessen) in de bibliotheek van Vriezenveen. Deze cursus wordt op woensdagochtenden gegeven op 7, 14 en 28 september en op 5 en 12 oktober 2022.

Kijk voor meer informatie en om aan te melden op www.bibliotheektwenterand.nl/agenda   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *