Overijsselse Vrijwilligersprijs 2022: Voordragen kan nog steeds!

Jaarlijks reikt de provincie Overijssel per gemeente drie prijzen uit aan vrijwilligers of vrijwilligersorganisaties die zich op een bijzondere manier inzetten. U kunt aangeven welke Twenterander dit jaar voor deze prijs in aanmerking zou moeten komen. 

De Overijsselse Vrijwilligersprijs is een actie waarbij de provincie Overijssel, Stimuland en verschillende Overijsselse Vrijwilligerssteunpunten de handen ineen slaan om zoveel mogelijk vrijwilligers in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun inzet.

Omdat u het beste weet wie zich bij uw vereniging, in uw buurt of binnen uw organisatie met hart en ziel vrijwillig inzet, schakelt het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand graag uw hulp in. Hoewel er al een mooi aantal aanmeldingen zijn binnengekomen is het nog steeds mogelijk om uw kandidaat voor te dragen. U kunt één vrijwilliger aanmelden, maar ook een groep vrijwilligers of een organisatie.

De jury kiest dit jaar uit alle aanmeldingen één jonge vrijwilliger, één volwassen vrijwilliger en één vrijwilligersgroep of organisatie. De prijs wordt in het najaar uit handen van een provinciaal statenlid aan de winnaars uitgereikt.

Kent u een (jonge) vrijwilliger, club, organisatie of burgerinitiatief die het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Stuur dan voor maandag 12 september een mail naar: info@vrijwilligerswerktwenterand.nl . Vergeet niet te vermelden waarom uw kandidaat de Overijsselse Vrijwilligersprijs verdient. Zet in de mail ook uw e-mailadres en telefoonnummer zodat het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand contact met u op kan nemen.

Heeft u vragen over de Overijsselse Vrijwilligersprijs? Bel dan naar 0546 481456 (elke werkdag bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur) of stuur een e-mail.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *