Tennisvereniging De Bosbaan Vroomshoop viert 50-jarig jubileum!

Tennisvereniging De Bosbaan in Vroomshoop viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. Een mooie mijlpaal die uiteraard gevierd moet worden. Ter ere van het jubileum heeft voorzitter Benno Witzand een jubileum plaquette ontvangen van de KNLTB.

Op 18 september 1972 werd de oprichtingsvergadering gehouden en was het bestaan van TV de Bosbaan een feit. Nu 50 jaar later kunnen we terugkijken op mooie herinneringen met fantastische sportieve jaren, veel gezellige momenten samen en een geweldige inzet van ontzettend veel actieve leden en vrijwilligers. Samen hebben de leden ervoor gezorgd dat TV de Bosbaan na 50 jaar nog altijd een zeer actieve, gezellige en gezonde vereniging is!

TV de Bosbaan organiseert van 15 tot en met 18 september een jubileumweekend met een vol programma voor zowel leden, oud leden, sponsoren en allen die de vereniging een warm hart toedragen. Op donderdag 15 september wordt om 20:00 uur gestart met de jubileumbingo. Dit belooft een gezellige avond te worden waarbij vele mooie gesponsorde prijzen zijn te winnen. Waaronder 2 wedstrijdkaarten van FC Twente en een uitgebreide fotoshoot ter waarde van € 250. Zowel leden als niet-leden kunnen meedoen aan de bingoavond.

Op vrijdag 16 september zijn de sponsoren uitgenodigd. Gastspreker Erik Hulzebosch geeft dan op zijn eigen wijze kleur aan deze avond. Naast de sponsoren die we deze avond willen bedanken voor hun jarenlange steun, zijn ook de leden van harte welkom.

Uiteraard is er ook een programma voor de jeugdleden. Op zaterdagmiddag 17 september zijn er allerlei spellen en activiteiten op de tennisbaan. Op deze middag zijn vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes en buurkinderen van harte welkom om mee te doen. We sluiten de zaterdag af met een feestavond met muziek van Chris de Roo en Party DJ Marcel.

Zondag 18 september, de bijzondere dag dat de vereniging officieel 50 jaar is, is er in de middag een reünie met lunch voor genodigden. We hopen dan veel oud bestuurs- en commissieleden, tennisleraren en vrijwilligers te mogen begroeten. Samen kijken we terug op de bijzondere momenten en proosten we op de toekomst. Het jubileumweekend wordt afgesloten in stijl met een “Classics toernooi”. Het toernooi, waarbij de deelnemers in Wimbledon-wit verschijnen, start om 14:00 uur. Deze middag is iedereen, dus ook als je niet meedoet of geen lid bent, welkom op ons mooie tennispark om de spelers aan te moedigen vanaf het terras en er samen een gezellig en onvergetelijk jubileumfeest van te maken.

We kijken uit naar een prachtig jubileumweekend!

Kijk voor meer informatie, de tijden van het programma en om je op te geven voor de programma-onderdelen waar dat voor nodig is, ook op de website www.tvdebosbaan.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *