Interessante onderwerpen bij ‘Ervaar & Be-leef markt’

Op 30 september organiseert ZorgSaam Twenterand samen met Impluz, Bibliotheek Twenterand, ZorgAccent, Buurtzorg, Carint Reggeland, Fysiotherapie de Haere en Mee IJsseloevers een ontmoetingsmarkt in D’ Oale Skoele in Vroomshoop.

Deze gratis toegankelijke markt vindt plaats tijdens de ‘Week van de Ontmoeting’, welke duurt van 29 september tot en met 6 oktober.

Tijdens de markt geven genoemde organisaties workshops en voorlichtingen op het gebied van langer zelfstandig thuis wonen. Zo is er een presentatie over thuiszorg, workshop ‘Grip en Glans’, kan je aansluiten om te bewegen en boksen, is er een workshop geurbeleving en informatie over de dementheek.


Ook is er mogelijkheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie met als afsluiter een kopje soep geserveerd door het RIBW.

Moet u op de kleinkinderen letten? Geen probleem, ook aan hen is gedacht. Ze kunnen tijdens de markt geschminkt worden en met grote spellen spelen. Zorgboerderij De Koningshoeve is eveneens aanwezig met een pony en hondjes.

Meer informatie Alle reden dus om om op 30 september van 09.00 tot 13.00 uur naar de ‘Ervaar & Be-leef markt’ te komen in de D’ Oale Skoele in Vroomshoop. Voor meer informatie kan je mailen naar; lbijenhof@zorgsaamtwenterand.nl of bel (0546) 481 456.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *