De Old Stars Twenterand geven hun visitekaartje af in Koekange

Tijdens het ijzersterk bezette Prewest WF wandelvoetbaltoernooi van Vitesse’63 in Koekange was op vrijdagmiddag 23 september een team van de Old Stars Twenterand present. Tegen gerenommeerde tegenstanders als HZVV uit Hoogeveen, FC Meppel, FC Emmen en PEC Zwolle hielden de wandelvoetballers uit Twenterand goed stand. Te midden van 19 teams werd een uiterst knappe vijfde plaats bereikt. Er werd alleen van HZVV verloren en daarna begon de opmars met louter winstpartijen. In de strijd om de vijfde en zesde plaats werd met 2-2 gelijk gespeeld tegen Sportlust Glanerbrug. De penalty’s werden beter genomen door de Old Stars Twenterand.

foto’s van Agré van Dijk 

Elke vrijdagmorgen wordt er onder leiding van Bernd Bove en Herjan Eshuis van 10.00 uur tot 12.00 uur door de meer dan dertig Old Stars Twenterand getraind op het sportcomplex Het Twistveen in Westerhaar-Vriezenveensewijk, het onderkomen van vv Voorwaarts. Vanaf 9.30 uur is wekelijks de inloop in de kantine van vv Voorwaarts. Senioren uit de gemeente Twenterand, die zin hebben in een warming-up, een balletje trappen, een lekker partijtje, gezond bewegen en gezelligheid, zijn van harte welkom. Dat kan door eens te komen kijken en/of met een proeftraining. Wandelvoetbal is iets dat je het best zelf in de praktijk kunt ervaren om er vervolgens van te kunnen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *