Heb jij je Mantelzorgcompliment al aangevraagd?

Zorg jij (onbetaald) langere tijd voor iemand in je familie of omgeving? Dan kun je in de gemeente Twenteraad in aanmerking komen voor een mantelzorgwaardering ter waarde van 20 euro. Maak hiervoor een afspraak.

Mantelzorgers vervullen een belangrijke rol in onze samenleving. De gemeente spreekt met het uitreiken van een VVV-kaart haar waardering uit voor alle mantelzorgers van inwoners uit Twenterand. Je kunt elk jaar tot en met 31 december de mantelzorgwaardering ter waarde van 20 euro aanvragen. De waardering kan maar één maal per jaar worden aangevraagd.

Voor wie?
Als je voor langere tijd onbetaald zorgt voor je partner, kind, vriend(in) of iemand anders in je omgeving met een beperking, chronische of levensbedreigende ziekte, geestelijke problematiek, dementie of mensen in de laatste levensfase. Mantelzorgers (18+) die zorgen voor een inwoner uit Twenterand komen in aanmerking voor mantelzorgwaardering.

Hoe aanvragen?
Je kunt het compliment aanvragen door het aanvraagformulier in te vullen op de website van Evenmens. Je mag ook een formulier scannen en mailen naar info@evenmens.nl, of per post versturen naar Stichting Evenmens, Antwoordnummer 219, 7400 VB  Nijverdal. Heb je vragen over het aanvragen of wil je graag wat hulp bij het invullen van het formulier? Neem dan contact op met het Steunpunt Mantelzorg van Evenmens. Het steunpunt is bereikbaar via telefoonnummer 0548 – 638 830.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *