Nieuwe cursus ‘Muziek op Schoot’  

                      

De bibliotheek Twenterand organiseert samen met muziekdocente Nelleke Roozenbeek de cursus ‘Muziek op schoot’ voor ouders en hun baby of peuter. Maar ook leuk om als grootouder met een kleinkind te volgen.

Deze cursus (5 lessen) start op woensdag 26 oktober in de Bibliotheek in Vriezenveen, Jonkerlaan 4. Van 9.00-10.00 uur, voor ouders en hun baby (vanaf 9 tot 24 maanden) en van 10.30-11.30 uur, voor ouders en hun peuter (vanaf 2 t/m 3 jaar). De overige lessen zijn op woensdag 2, 16, 23 en 30 november 2022. De kosten voor deze cursus zijn € 49,50 per kind.

Tijdens de les wordt er gezongen, gespeeld, geluisterd en bewogen. Zelf muziek maken gebeurt met stem, handen en voeten en eenvoudige instrumenten. De workshops sluiten aan bij de ontwikkelingsfase van de kinderen. Door zo samen bezig te zijn wordt een basis gelegd voor de muzikale en taalontwikkeling van de kinderen.

Omdat er gewerkt wordt in kleine groepen, is vooraf aanmelden noodzakelijk. Stuur daarvoor een mailtje naar: info@bibliotheektwenterand.nl  of meld je aan via de website www.bibliotheektwenterand.nl/activiteiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *