Cryptische omschrijvingen hoogheden CV de Turftrappers

LANGEVEEN / BRUINEHAAR – Inmiddels bijna een jaar geleden zouden prins Patrick en adjudant Jeroen van carnavalsvereniging De Turftrappers hun opvolgers bekend maken. Een persconferentie met nieuwe coronamaatregelen gooide toen roet in het eten, de Turfkist bleef gesloten. Op zaterdag 12 november 2022 om 21.11 uur gaan de bijna-oudhoogheden het echter opnieuw proberen.

De deuren van de residentie, Café Nobbenhuis, openen ’s avonds om 20.00 uur. Tot ongeveer 17.00 uur ’s middags kan een poging gedaan worden de identiteit van de nieuwe hoogheden te ontcijferen, aan de hand van vier cryptische omschrijvingen. Deze omschrijvingen zijn:

  • Aans as aans, mear zeker net zo good
  • In de loop d’r tied bint ze op meka an greuit.
  • Gen merk is hun onbekèènd.
  • En vergeet niet… zaterdag is midden in het weekend.
  • Win een diner voor twee
    De namen van de nieuwe hoogheden kunnen geraden worden door voor € 1,- een briefje in een van de daarvoor bestemde bussen te stoppen. Deze bussen staan bij Café Nobbenhuis, Café-Restaurant Waaijer, Tankstation Rikhof en Kapsalon Yvet. Alle inzendingen (ook die van vorig jaar) dingen mee naar een diner voor twee bij Café Nobbenhuis. De winnaar zal bekend gemaakt worden tijdens de prinsbekendmaking op 12 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *