Cursus ‘Werken met DigiD’ zelf overheidszaken via de computer regelen

Vind je het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen? De overheid vraagt je om steeds meer zelf online te regelen. Als je dit lastig vindt, is een beetje hulp welkom.

Met de gratis cursus ‘Werken met DigiD’ bij de Bibliotheek leer je om je weg te vinden op de websites van de overheid, zodat je zelf je overheidszaken kunt regelen. Ook leer je een DigiD gebruiken.

Deze cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van anderhalf uur. Kun je nog niet inloggen met je DigiD, dan krijg je van tevoren individuele begeleiding om dat te leren.

We gaan er vanuit dat je wel al een beetje overweg kan met de computer. (bijvoorbeeld de muis bedienen, e-mailen, een bijlage openen)

Wil je juist met de basis beginnen? Doe dan mee aan de cursus ‘Omgaan met de computer’ . Hiervoor kunt u zich apart aanmelden bij de bibliotheek.

Geef je op voor deze cursus via onze website www.bibliotheektwenterand.nl, via mail m.vervelde@bibliotheektwenterand.nl of bel 0546-562385. Langskomen in de bibliotheek mag natuurlijk ook. De cursus is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *