ZorgSaam Twenterand zoekt belastingconsulentenZorgSaam Twenterand is op zoek naar belastingconsulenten. Het is dankbaar werk, want er kunnen ouderen mee geholpen worden die het financieel niet breed hebben.

Als belastingconsulent van ZorgSaam Twenterand helpt u 65-plussers bij het invullen van de aangifteformulieren voor de Inkomstenbelasting (eenvoudige aangiftes) in de periode maart-april 2023. Dit doet u op vrijwillige basis tegen een kleine vergoeding.

Hoe gaat het in z’n werk
U krijgt een vast klantenbestand. Voor deze klanten verzorgt u de Inkomstenbelasting en controleert u de Toeslagen. Het invullen gebeurt op afspraak. Dat kan zijn op kantoor bij ZorgSaam Twenterand, maar soms ook bij mensen thuis. U wordt ondersteund door het team vrijwilligers en een administratief medewerker.


Wij zoeken iemand die:

  • Affiniteit heeft met de doelgroep 65+
  • Goede contactuele vaardigheden heeft
  • (Enige) kennis heeft van financiële/belasting zaken en/of
       het leuk vindt om de kennis te vergroten d.m.v. digitale
       scholing
  • Beschikbaar is in de maanden maart/april.


Meer info en aanmelden
Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met Coby Wolbink via het secretariaat van ZorgSaam Twenterand (0546) 481 456 of mail naar cwolbink@zorginformatietwenterand.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *