Twenteranddictee in het gemeentehuis in Vriezenveen

Op dinsdag 22 november wordt in de raadzaal van het gemeentehuis in de gemeente Twenterand, weer het Twenteranddictee voor basisschoolleerlingen gehouden. Aan deze jaarlijkse spellingswedstrijd, die wordt georganiseerd door de Bibliotheek Twenterand, doen maar liefst 30 leerlingen van 17 Twenterandse basisscholen mee.

 

Vanaf 16.00 uur buigen de leerlingen uit groep 7 en 8 zich over een dictee dat opnieuw gemaakt is door Gerrit Lemans, gepensioneerd leraar Nederlands. Hij zal het dictee ook voorlezen. Een deskundige jury, bestaande uit Gerda Dorman, Henk Bos en Marijke Spoor zullen het nakijken van de gemaakte dictees begeleiden. Om ca. 17.15 uur wordt bekend gemaakt wie de beste dicteeschrijver van 2022 is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *