Kerstconcert chr. Mannenkoor Vroomshoop

Op vrijdag 16 december houdt het Chr. Mannenkoor Vroomshoop een Kerstconcert in kerkelijk centrum Irene, Julianastraat 27 te Vroomshoop. Het koor staat zoals altijd onder de inspirerende leiding van dirigent en pianist Gezinus Veldman.

Aan dit concert werken mee de virtuoze Noortje van Middelkoop op panfluit, en koorsolist Albert Wessels (bariton). Rik Schutte zorgt voor begeleiding op de buisklokken.

Op het programma staan o.a. Cantique de Noël, Little drummer boy, Chistmastide, Son of Mary, Go tell it on the mountains, en natuurlijk Stille Nacht.

Speciaal voor de Oekraïnse vluchtelingen studeert het koor ook een van oorsprong Oekraïens kerstlied in: Carol of the bells. Daarom wordt de Oekraïense gemeenschap in onze gemeente Twenterand en daarbuiten van harte uitgenodigd dit concert bij te wonen.

Спеціально для українських біженців хор репетирує оригінальну українську колядку: Carol of the Bells. Тому щиро запрошуємо українську громаду відвідати цей концерт.

Het concert begint om 20.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Vanaf medio november zijn kaarten te verkrijgen bij de Bruna in Vroomshoop en de Readshop in Den Ham. Voor bezoekers van elders: mail secretariaat@cmkvroomshoop.nl voor kaarten. Deze kosten € 10,- in de voorverkoop en aan de kerkzaal € 12,50. Kinderen tot 12 jaar betalen € 5,-.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *