Nieuwe techniek workshop escaperoom maken !

Kom aan het eind van de kerstvakantie naar de maakplaats van de Bibliotheek Twenterand, dit keer in Vroomshoop. Je kent het vast wel: een escaperoom is een interactief spel waarbij je samen met familie of vrienden puzzels en raadsels probeert op te lossen. Dit doe je binnen een bepaalde tijd om zo uit de kamer te kunnen ontsnappen. Maar wist je dat je zelf ook eenvoudig een escaperoom kan maken met een eigen thema? En dat je er helemaal geen kamer voor nodig hebt? Tijdens deze workshop ga je met behulp van allerlei technische materialen aan de slag met het maken van een escaperoom met eigen elektronische puzzels en raadsels. Zodra iedereen klaar is, speel je elkaars escaperoom!  

Waar en wanneer?

Op donderdag 5 januari 2023 van 11.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 14.30 uur in de bibliotheek in Vroomshoop in Het Punt.

Ben je tussen de 8 en 12 jaar, geef je dan op voor deze workshop en ervaar hoe je zelf een escaperoom kunt bouwen. Meedoen is gratis, maar meld je wel vooraf aan. Het aantal deelnemers is beperkt. Aanmelden via de agenda op de website van de bibliotheek Twenterand www.bibliotheektwenterand.nl/agenda

Nog meer?

Wil je nog een techniekworkshop? Doe dan mee met de online Kidslab workshop van Tetem op woensdag 28 december of op woensdag 4 januari. In deze workshop ontwerp je je eigen chocolade. Meer informatie op de website van de bibliotheek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *