Repair Café en Techniekworkshop in één 

Tijdens het Repair Café op vrijdag 23 december in Westerhaar organiseert de Bibliotheek Twenterand tegelijkertijd een techniekworkshop voor de jeugd van 8 tot 12 jaar. 

Repair Café 
Het Repair Café start in de bibliotheek in De Klaampe zoals gewoonlijk om 13:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Vrijwilligers repareren je spullen die het niet meer doen. Zoals een koffieapparaat dat lekt of een broodrooster die het niet meer doet. Daarnaast is er vanaf 15.00 uur een techniekworkshop voor de kinderen.  

 
Techniekworkshop jeugd  

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar kunnen op 23 december de 3d printer en de 3d pennen uitproberen. Vanaf 15:00 uur kunnen zij aan de slag tijdens de techniekworkshop. Aanmelden hiervoor is verplicht en kan via onze website www.bibliotheektwenterand.nl/agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *